SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stadgar och styrelse

Göteborgs Turnförening är en ideell förening som har som ändamål att bedriva idrottslig verksamhet i enlighet med Idrottsrörelsens verksamhetsidé, vision och värdegrund.


Föreningen ska bedriva gymnastik i olika former såsom: barngymnastik, truppgymnastik, kvinnlig artistisk gymnastik och manlig artistisk gymnastik.


Föreningens mål är att bedriva gymnastik med gott ledarskap i trygga och utvecklande miljöer. Föreningen erbjuder träning på alla nivåer såsom breddnivå med enstaka träningstillfällen upp till tävling och elit med mål att nå framgångar på nationell och internationell nivå.

 

Ideell förening betyder att det är föreningens medlemmar tillsammans som bestämmer om inriktningen på verksamheten, genom stadgarna, val av styrelse, genom att engagera sig i arbetsgrupper och lämna förslag till styrelsen. Styrelsen väljs varje år på föreningens årsmöte då alla medlemmar har rösträtt.

 

Föreningens stadgar (pdf)

Verksamhetsberättelse 2023 (pdf)

Verksamhetsberättelse 2022 (pdf)

Verksamhetsberättelse 2021 (pdf)

 

Styrelsen består av ordförande, kassör, sekreterare, fyra ledamöter och tre suppleanter som själva är föräldrar/medlemmar i föreningen som har blivit invalda i styrelsen.

Kontakta styrelsen.

 

 

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners