SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Stötta Turn

Sponsring ger oss möjlighet att köpa extra utrustning, ge barnen det lilla extra som fika på avslutningen och läger samt att hålla ledarna utbildade på bästa sätt. Stort tack till våra sponsorer! Även du som privatperson kan sponsra Turn genom Sponsorhuset.

 
Sponsorpaket
Är du och ditt företag intresserad att stötta Turn som sponsor, läs mer om vårt sponsorpaket
 
ICA Maxi Torslanda
Vi tackar Ica Maxi i Torslanda för deras generösa suppport för vår förening och dess verksamhet.
 
Intersport
Som kund hos Intersport kan du koppla Göteborgs Turnförening till ditt medlemskap. Då ger Intersport 3% av beloppet du handlar för till Turn. Stötta din förening hos Intersport
 
Sponsorhuset

När du handlar på nätet via Sponsorhuset får du rabatter och Turn får en bonus. Det finns cirka 600 välkända nätbutiker anslutna. Går du igenom hela Bonusstegen (5 steg) stödjer du dessutom Turn med 50 kr samtidigt som du själv får en biobiljett (värde upp till 160 kr). Intro till Sponsorhuset

 
Svenska spel
Föreningen är med i www.svenskaspel.se/grasroten. Om du spelar via Svenska spel kan du registrera tre föreningar som får en extra slant från Svenska spel. Lägg gärna till Göteborgs Turnförening om du spelar.
 
Idrottens bingo sponsrar också Turn varje år.
 
Stödmedlemskap
Om du som privatperson vill stötta föreningen kan du bli Turnvän. Det kostar 200 kronor per år och då får du fritt inträde på Turndagen för en person med fika. Om du vill listar vi ditt namn på webbplatsen som Turnvän. För att bli Turnvän, swisha 200 kronor till 1230041053 och skriv i meddelandet att det gäller stödmedlemskap och ditt namn.
 
Bli ledare
Ett annat sätt att bidra är att bli ledare. Vi är i stort behov av fler vuxna som tillsammans med duktiga ungdomsledare kan hålla i en grupp. Det gör att vi kan starta nya grupper och hålla verksamhet igång. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av gymnastik, men kan få utbildning. Det är ett bra sätt att vara delaktig i sitt barns fritidsaktivitet samtidigt som man lär sig mer om gymnastik. Läs mer om att bli ledare.
 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners