SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Göteborgs Turnförening

Vi erbjuder träning i:

  • Truppgymnastik för både killar och tjejer (tumbling, trampett och fristående)
  • Manlig artistisk gymnastik (ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp och fristående)
  • Kvinnlig artistisk gymnastik (bom, barr, hopp och fristående)

Vi har grupper från nybörjare till elit. Vi har familjegympa och barn- och ungdomsgrupper, vuxenträning och personlig träning.

 

Truppgymnastiken är koncentrerad till Torslanda och vår träningshall Torshallen, men även flera av skolorna. Artistisk gymnastik tränas även i Gymnastikens hus i Bergsjön. Mer information och svar på vanliga frågor såsom vad det kostar, vår utvecklingsmodell med mera hittar du via de olika rubrikerna till vänster. Du kan också följa oss på Facebook.

 

Vi har idag gymnaster som är med och konkurrerar bland de 5-10 bästa i Sverige för sin ålder inom Manlig artistisk gymnastik. Vi har gymnaster i Kvinnlig artistisk gymnastik på nationell nivå och lag på truppsidan som tävlar i nivå 3 och 4.

 

Låter det intressant? Anmäl intresse eller kontakta oss via e-post om du har övriga frågor som du inte hittar svar på under Frågor och svar.

 

Vill du vara med och sponsra en framgångsrik gymnastikförening som funnits i nästan 90 år? Vi har sponsorpaket som passar för privatpersoner och företag. Läs mer under Stötta Turn eller ta kontakt via e-post: ordforande@goteborgsturn.se 

 

In English

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners