SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Beställ kläder

Träningskläder 

För gymnaster i Göteborgs Turnförning finns en ny kollektion träningskläder i funktionsmaterial av märket Craft i samarbete med Intersport. Det är röda linnen och t-shirts och svarta tights, shorts eller hotpants. Det finns också röd träningsjacka/overall. Alla är naturligtvis välkomna att beställa dessa kläder - från de yngsta i föreningen till vuxengymnasterna. Men vi ser gärna att alla våra lag från mörkgrön nivå och uppåt använder kläderna. Det är kläder som sitter bra och är säkra vid gymnastikträning och skapar dessutom stil, lagkänsla och klubbgemenskap.

 

Kläderna skickas med Postnord (fraktfritt över 399 kronor) eller också kan du hämta ut kläderna i valfri Intersportbutik.

 
Är du osäker på vilken storlek du ska beställa kan du prova kläderna i webbshoppen på Intersport 421 i Högsbo, Lona Knapes gata 1. Öppettider: vardagar: 10-20, lördagar: 10-18, söndagar och helgdagar: 11-18.

 

Läs mer och beställ i vår webbshop hos Intersport

 

Profilkläder och profilprylar

Som medlem i Göteborgs Turnförening vill vi förstås gärna att du bär något Turnplagg, och med stolthet! De är till för alla, och kan även bäras av föräldrar, syskon och Turnvänner. Som fritidsplagg har vi en svart hoodie med tryck och tillhörande sweatpants. Det finns också en svart gympapåse och svart ryggsäck med vår logotyp.

 

Läs mer och beställ i vår webbshop hos Intersport

 

Stötta din förening

Som kund hos Intersport kan du koppla Göteborgs Turnförening till ditt medlemskap. Då ger Intersport 3% av beloppet du handlar för till Turn. Stötta din förening hos Intersport

 

Tävlingskläder och MAG-kläder

Vår leverantör av tävlingskläder samt kläder för MAG är Vera Sport. Gemensam tävlingsdräkt för tjejer är en röd dräkt i glittrigt tyg med svarta tights. För killar finns herrbody för tävling, röda shorts, röda och svarta bygelbyxor.

 

För att få rätt pris på tävlingskläderna behöver du skapa ett konto som du kopplar till Göteborgs Turnförening och loggar in med. Då får du också rabatt på övriga varor i sortimentet.

 

Läs mer och beställ i vår webbshop hos Vera Sport

 

Köp och sälj kläder

Barn växer fort och tävlingsdräkter slits inte så mycket så det går utmärkt att sälja vidare. Använd vår sida Köpes/säljes om du vill köpa eller sälja begagnade kläder. Ibland läggs kläder också ut till försäljning i Turns Facebookgrupp.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners