SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bokning och intresseanmälan

När det finns lediga platser i barngrupper lägger vi ut dem så att du kan boka platsen och betala direkt. Det är alltså först till kvarn som gäller.

 

Se lediga platser och boka här!

 

Intresseanmälan

Om det inte finns en ledig plats som passar, eller om ditt barn har tidigare erfarenhet av gymnastik, kan du skicka in en intresseanmälan.

  • Är du intresserad av plats i en barngrupp får du information om när vi öppnar upp en sådan i bokningssystemet. Samma information läggs också upp i vår Facebookgrupp.
  • Har ditt barn tidigare erfarenhet av gymnastik från mörkgrön nivå och uppåt eller har tränat AG får ledarna avgöra vilken nivå som passar.

Anmäl ditt intresse här!

 

Förtur genom att vara vuxenledare

Vi är i stort behov av fler vuxna ledare som tillsammans med duktiga ungdomsledare kan hålla i en grupp. Om du är intresserad av att vara med som ledare i ditt barns grupp kan du skriva det i din intresseanmälan. Detta ger förtur! Du kan såklart också vara ledare även om du inte har ett barn som tränar gymnastik.

Läs mer om att vara vuxenledare

 

Provträning

Vi brukar ordna tillfällen för provträning inför varje termin. De som har provtränat har möjlighet att boka in sig i en grupp där det finns plats. När det är dags för provträning hittar du datum och tider i en nyhet på första sidan.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners