SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bokning och intresseanmälan

När det finns lediga platser i barngrupper lägger vi ut dem så att du kan boka platsen och betala direkt. Det är alltså först till kvarn som gäller.

 

Se lediga platser och boka här!

 

Intresseanmälan

Om det inte finns en ledig plats som passar, eller om ditt barn har tidigare erfarenhet av gymnastik, kan du skicka in en intresseanmälan.

  • Är du intresserad av plats i en barngrupp får du information om när vi öppnar upp en sådan i bokningssystemet. Samma information läggs också upp i vår Facebookgrupp.
  • Har ditt barn tidigare erfarenhet av gymnastik från mörkgrön nivå och uppåt eller har tränat AG får ledarna avgöra vilken nivå som passar.

Anmäl ditt intresse här!

 

Vi är i stort behov av fler vuxna tränare som tillsammans med duktiga ungdomstränare kan hålla i en grupp. Om du är intresserad av att vara med som tränare i ditt barns grupp kan du skriva det i din intresseanmälan. Detta ger förtur!

 

Vi brukar också ordna tillfällen för provträning inför varje termin. De som har provtränat har möjlighet att boka in sig i en grupp där det finns plats.

 
Föreningens Swishnr: 1230041053
 
Turn anslagstavla
Bli medlem
Hitta oss på Facebook
Tränargrupp på Facebook
Utbildningskalender