SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Intresseanmälan och bokning.

Då vi får in fler intresseanmälningar än vi kan erbjuda plats så har vi valt att gå över till ett nytt bokningssystem. 


Vårt nya system bygger på att man bokar in sig på grupper som har lediga platser och betalar då för platsen direkt. Det är alltså först till kvarn som gäller.


Klicka här för att komma vidare till bokningssystemet ->


Observera att vi har inte någon kö längre från och med 2019. Detta har mailats ut till de som stått i "kön" som tidigare fanns under senare delen av 2018 och 2019!

De som varit med och provtränat har möjlighet att anmäla till grupp efter sista provträningen när det finns platser i grupperna.Vi öppnar också upp för intresseanmälan där man kan synliggöra för oss att ni är intresserade av att träna gymnastik, denna grupp kommer då få information om när vi öppnar upp grupper för bokning i bokningssystemet. Detta läggs även upp på vår hemsida och Facebook.

Anmäl ditt intresse här ->

Vi är fortsatt i stort behov av fler vuxna tränare detta ger prioritet, meddela gärna kanslit om ni är intresserad att träna en grupp.

Detsamma gäller om gymnasterna har tidigare erfarenhet av gymnastik och t.ex har tävlat. Då kan de ev. gå direkt i en tävlingsgrupp (tränarna avgör nivå och lämplighet) 
Föreningens Swishnr: 1230041053
 
Turn anslagstavla
Bli medlem
Hitta oss på Facebook
Tränargrupp på Facebook
Utbildningskalender