SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Arrangemang i Torshallen

Turn hyr Torshallen av idrotts- och föreningsförvaltningen. Därför behöver vi boka lokalerna och ha en dialog med vaktmästarna när vi planerar arrangemang av olika slag. Här finns information för dig som vill ordna extraträningar, klubbmästerskap och övernattningar.

 

Extraträningar i Torshallen

Om du ska ordna en extraträning utöver den tid som finns i schemat, till exempel på lov, behöver Turn boka A- och B-hallen. Det kostar pengar. C-hallen behöver vi inte boka, men vi behöver informera idrotts- och föreningsförvaltningen om vilka tider vi har aktivitet där eftersom det påverkar deras bemanning och de behöver se till att hallen är avlarmad. Stäm alltid av med vaktmästare och kansliet för att vara säker på att du kan komma in i hallen. Observera att träningar utanför terminstid, till exempel jullov och sommarlov, inte ingår i terminsavgiften. Priset för en extraträning beror på gruppens storlek och hur många gånger gruppen ska träna. Kom alltid överens med kansliet innan du ordnar sådan träning och se till att en vuxen ledare närvarar under hela träningen. Du som ledare får inte träna eller vistas i C-hallen på egen hand om det inte är överenskommet med kansliet.

 

Klubbmästerskap och andra events i Torshallen

Att ordna events är ett bra sätt att samla ihop pengar till lagkassan. Den grupp som håller i ett event får 75% av vinsten och 25% går till Turn. Det ska finnas en vuxen ansvarig för varje event. Om din grupp ska ordna klubbmästerskap eller ett annat event i hela Torshallen kan ni göra en eventförfrågan hos ioff minst sex månader i förväg om vilken veckodag som helst (på samma sätt som när det är futsalcup). Om ni inte har gjort det så går det bra på söndagar då Turn ändå hyr hela hallen. Men ni måste hitta ett datum med god framförhållning och informera kansliet om detta. Kansliet informerar ioff så att de kan öka sin bemanning under eventet. Kansliet kan också boka caféet, spegelsalen och andra lokaler som ni behöver. Det innebär en timkostnad att hyra dessa lokaler.

Det är mycket jobb med att ordna ett event. Se till att ni påbörjar er planering i god tid. Involvera föräldrar i gruppen och gör dem delaktiga. Gör en budget och en tidplan och håll kansliet informerade om när ni behöver hjälp med utskick, information på webben med mera

 

Övernattning i Torshallen

Att arrangera en trivselkväll med laget med gymnastik och lekar och övernattning i Torshallen kan vara ett bra sätt att öka gemenskapen och sammanhållningen i gruppen.  Det behöver finnas minst en myndig person närvarande hela natten samt någon med brandutbildning. Ni behöver boka in ett datum senast tre veckor innan övernattningen med idrotts- och föreningsförvaltningen.

  1. Prata med vaktmästare och kolla av att det fungerar den tid ni har tänkt.
  2. Skicka ett mejl till kansli@goteborgsturn.se med uppgifter om datum, vilka grupper som kommer att vara där, vilka vuxna som är ansvariga och har brandutbildning och kontaktuppgifter till dem.
  3. Kontakta idrotts- och föreningsförvaltningen minst tre veckor i förväg via kontaktformuläret https://kontakt.ioff.goteborg.se/ De behöver ordna med att lokalen är avlarmad under den tid ni är där och se till att ventilationen är igång.
  4. Skicka in information till Räddningstjänsten om tillfällig övernattning för att förbättra förutsättningarna för en räddningsinsats https://www.rsgbg.se/foretag--organisation/blanketter/blankett-tillfallig-overnattning/ 
 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners