SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vill du bli ledare?

Det är många som vill träna hos oss och därför är vi är i stort behov av ledare som kan starta upp nya grupper och hålla befintlig verksamhet igång.

 

Ungdomsledare

Du som är eller har varit aktiv som gymnast i någon av våra tävlingsgrupper får möjlighet att föra vidare dina kunskaper till yngre barn och samtidigt tjäna lite extra pengar och få referenser inför framtida jobbsökande. Vi vill att du ska ha fyllt 15 år eftersom det är från och med då du får möjlighet att gå Gymnastikförbundets kurser och lära dig mer om ledarskap och passningstekniker.

 

Vuxenledare

Du som är förälder kan vara delaktig i ditt barns fritidsaktivitet samtidigt som du lär dig mer om gymnastik. Du har också möjlighet att få ett litet arvode för de timmar du lägger ner på träningen.

 

Har du själv tidigare varit aktiv som gymnast är det förstås ett plus. Men du behöver inte ha tidigare erfarenhet av gymnastik för att bli vuxenledare, kunskaperna som ska läras ut står ungdomsledarna för. Om du vill gå Gymnastikförbundets kurser och skaffa dig mer kunskaper står Turn för kostnaden. 

 

Din roll är att skapa trygghet och ordning i gruppen och hjälpa till att plocka fram redskap. Om du är huvudledare för gruppen ansvarar du för att det administrativa blir gjort, som till exempel att registrera närvaro och göra utskick till föräldrar om träningstider.

 

Ledare som extrajobb

Du som har ett annat jobb men vill fortsätta vara aktiv inom gymnastiken kan också bli ledare hos oss. Du leder då grupper en eller flera gånger i veckan. Träningarna är oftast förlagda till kväll och helg så att det går att kombinera med kontorsarbetstider. Du får ett arvode för de timmar du lägger ner på träningen och Turn står för kostnaden för tränar- och domarutbildningar hos Gymnastikförbundet.

 

Är du intresserad av att bli ledare, ta kontakt med Turns kansli på e-post: kansli@goteborgsturn.se eller skriv detta när du gör en intresseanmälan om en plats i grupp för ditt barn.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners