SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Manlig AG 1
Hej och välkommen till manlig artistisk gymnastik (MAG).
 
Manlig artistisk gymnastik är en OS-gren där man tävlar i fristående, bygelhäst, ringar, hopp, barr och räck. MAG är mycket tekniskt krävande och man behöver mycket styrka och smidighet för att bli en bra gymnast.
 

Vi har killar som är födda mellan 2004-2015  och tränar 1-5 ggr / veckan (måndag,onsdag, torsdag,fredag och söndag)  i Nya Torshallen (Torslanda) och vissa dagar i Gymnastikens hus i Bergsjön. Vi är ca 50 killar totalt som tränar artistisk gymnastik uppdelat på grupper beroende på ålder och nivå.

 

Målet för grupperna just nu är att delta i regionala, nationella och i vissa fall även internationella tävlingar. Nationellt tävlar vi i nivåerna ettan - femman, pokalen samt fria serier i ungdom och junior. För de äldre är ambitionen att konkurrera om de första platserna på de regionala och bland de 10 bästa  i de nationella tävlingarna.

 

Kopplingen till Gymnastikförbundets utvecklingsmodell finns på det sätt att vi har grupper som tränar motsvarande gröna till lila nivåer.

Här kan ni se några exempel på redskapen killarna tävlar i

Exempel Treans Serie Svenska Cupen 2017 

Länk till fler filmer ->

 

Turn har fostrat många framgångsrika senior gymnaster. Flera har tagit sig till landslaget med nationella och internationella framgångar. Ett exempel är Pontus Kallanvaara som nu bor och tränar i Malmö på Landslagscentret (tränar för Motus Salto). Just nu har Turn gymnaster i Juniorlandslaget (Jonathan Smith) och i flera i utvecklingsgrupperna för yngre ungdomar.

 

Vi har även veterangymnaster som tävlat på Veteran SM och tränar AG för rekreation och i SM då och då. Sist men inte minst har vi flera riktigt duktiga domare som dömmer nationellt och även internationellt. Adly har till exempel dömt EM i gymnastik , världscupstävlingar och internationella tävlingar för juniorer och seniorer.

 

Tränare Adly, Alexander, Csaba , Emanuel, Gabriel ,Henrik och Jelena + att några av de aktiva äldre gymnasterna är hjälptränare.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 29/02 11:26 
Startsida, 29/02 08:27 
Startsida, 29/02 08:14 
Startsida, 08/02 08:37 
Startsida, 08/01 14:33 
 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners