Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nationella Mästerskapshelgen i Halmstad.
2018-05-16 00:53
I Helgen var det Nationella Mästerskapshelgen i halmstad och MAG-föreningar från Luleå i norr till Malmö i söder samlades för att tävla. 
Vi hade många deltagare med och det är så kul att se att vi har sådan bredd nu (fått flera kommentarer från andra föreningar som tycker det är kul att se) 
Turn hade med 13 gymnaster ( Raphael, Ingmar,William, Hugo, Bernard, Oliver, Vilmer, Elias, David, Ismayil, Leo, Cristopher och Jonathan) 
För några var det säkert lite skräckblandad förtjusning att gå upp ensam på friståendegolvet i halmstad arena för första gången men det gjorde våra killar med besked. 
Guld i mångkampen tvåan, guld i pokalen ettan, silver i pokalen tvåan. Bra placeringar rakt igenom för alla killarna gjorde att vi tog lag guld denna gång(man fick poäng för 4 bästa gymnasterna i alla kategorier 10p för en förstaplats). 
Med bra mångkamp blev det också många grenfinaler närmare bestämt 13 st. Där kammade, Bernard, David,Ismail och Jonathan ihop inte mindre än 6 guld, 6 silver och ett brons totalt antal medaljer blev 16 st. 3 i mångkamp och 13 i grenfinaler. 
slutligen vill jag tacka alla gymnaster som har tränat jättehård för att nå den här resultat. Tack till mina tränare kollegor ( Csaba, Davor, Gabriel och Alexander), Tack till styrelsen och tack även till föräldrarna som ställer upp hela tiden för sina barn. 
Kort sagt Turn hade en väldigt bra helg!

Nyhetsarkiv
MAG Våren 20192019-06-29 21:44
Resan till Future cup2018-12-30 22:58
 
Turn anslagstavla
Bli medlem
Hitta oss på Facebook
Tränargrupp på Facebook
Utbildningskalender