SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshallen med kansliet

Torshallen är Göteborgs Turnförenings huvudanläggning där nästan alla våra truppgrupper tränar. Många av våra AG-grupper tränar också här.

 

Föreningens kansli

Du hittar kansliet på andra våningen i Torshallen ungefär i mitten av byggnaden. Kansliet har inga fasta öppettider, men det är anställda tränare i Torshallen alla dagar i veckan, oftast klockan 17-20 och på söndagar klockan 11-20.  Se kalender

 

Viktigt att veta inför besök i Torshallen

Idrotts- och föreningsförvaltningen driver Torshallen och vi följer de regler som gäller för hallen. Ta av skorna i entrén. Föräldrar är välkomna att titta på träningen från läktaren. Barn/ungdomar som inte tränar får inte vistas i hallen utan medföljande förälder. All träning ska ske på överenskomna tider med behörig vuxen ledare som ansvarar för träningen. Gymnaster och ledare får inte använda hallen utanför ordinarie träningstid. Du som använder caféets stolar ställer tillbaka dem. Ledare ansvarar för att hall och omklädningsrum lämnas i ett bra skick och tar hand om kvarglömda kläder/tillhörigheter.

 

Hitta till Torshallen

Adressen är Hembygdsgatan 2. Torshallen ligger på baksidan av högstadieskolan.

Närmaste busshållplats är Hembygdsgatan. Se tidtabell.

Kontaktuppgifter
Telefon till vaktmästare i Torshallen: 031-368 21 30

Om du har akuta frågor under kvällstid eller helg (till exempel om du inte kommer in), kontakta idrotts- och föreningsförvaltningens centrala jourtelefon: 031-368 22 25.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners