SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik på SM-nivå. Vi har träning och tävlingsgrupper i ambitiös truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik (MAG/KvAG: Gymnastik i redskap som ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp, fristående, bom). Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna. Vi startar nya grupper i mån av lokaler och tränare.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats vårterminen 2022?

  • Vi har lediga platser i barngrupper (först till kvarn). 
    Se lediga platser och boka här!
  • Om det inte finns en passande ledig plats just nu kan du skicka in en intresseanmälan. Då får du e-post när det finns lediga platser.
    Anmäl intresse här!
  • Obs: För tävlingsgymnaster som klarar mörkgrön nivå och uppåt eller tränar AG, vänligen hör av dig till kansli@goteborgsturn.se

Vilka är träningstiderna?

Du ser alla gruppers träningstider i Hallschema HT21 /VT22. Du kan också se viktiga datum för grupper och hallar där tränare lägger in information om vad som gäller, exempelvis på skolloven. På gruppens webbsida under "Kommande aktiviteter" ser du vilka träningar som är inplanerade.

 

Utvecklingsmodell

Vi använder oss av en modell baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell. Namnen / färgerna på våra grupper ger en indikation om hur långt de kommit i sin utveckling. Träningarna, tränarnas utbildning och erfarenhet anpassas därefter.
Här kan du läsa mer om vår modell

Program för Turndagen 2022
2022-05-09 10:43

Söndag 22 maj bjuder vi in till två föreställningar i Torshallen med uppvisningar av våra gymnaster inom trupp- och artistisk
gymnastik – från de yngsta till de äldsta. Vi firar föreningens 90-årsjubileum med temat fest och glädje. Caféet är öppet under dagen!

 

Affisch/program, Turndagen 2022 (pdf-format)

Två mångkampspokaler till Turntrupper
2022-04-14 13:15
Glädjen var stor vid prisutdelningen på Gösta cup. Foto: Oskar Gillblad/Göteborgsgymnasterna (Blå 1) och Cornelia Nätt (Röd 2).

Turn deltog med två trupplag i Gösta cup 10 april som arrangerades av Göteborgsgymnasterna i Lundenhallen. Röd 2 kom hem med två guld, ett silver och vinst i mångkampen på nivå 5. För Blå 1 blev det ett guld och vinst i mångkampen på nivå 6. 

Äntligen dags för Turndagen 22 maj!
2022-04-06 08:40

Efter en lång tid med pandemirestriktioner kan vi äntligen arrangera Turndagen igen - en dag för gemenskap i föreningen med gymnastikuppvisningar där alla får delta - från de yngsta till de äldsta. I år firar Turn 90 år som gymnastikförening så det blir extra festligt!

Medaljregn för Turns KvAG-gymnaster på Aprilcupen
2022-04-04 08:58

Det blev en mycket lyckad start på tävlingssäsongen för Turns AG-tjejer. På regionstävlingen Aprilcupen i Kvinnlig artistisk gymnastik som hölls i Gråbo 2 april blev det inte mindre än nio pallplatser på steg 5.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners