SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik. Vi har träning och tävlingsgrupper i ambitiös truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik (MAG/KvAG: Gymnastik i redskap som ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp, fristående, bom). Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna. Vi startar nya grupper i mån av lokaler och tränare.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats vårterminen 2022?

  • Vi har lediga platser i barngrupper (först till kvarn). 
    Se lediga platser och boka här!
  • Om det inte finns en passande ledig plats just nu kan du skicka in en intresseanmälan. Då får du e-post när det finns lediga platser.
    Anmäl intresse här!
  • Obs: För tävlingsgymnaster som klarar mörkgrön nivå och uppåt eller tränar AG, vänligen hör av dig till kansli@goteborgsturn.se

När börjar träningen?

Grupperna har samma tider som i höstas om ingen annan information har skickats ut. Se Hallschema HT21 /VT22 Du kan också se viktiga datum för grupper och hallar där tränare lägger in information om vad som gäller.

 

Covid-19 
Vi följer utvecklingen, vissa restriktioner/rekommendationer kommer via Gymnastikförbundet. För oss gäller det just nu Gymnastikens hus. Läs mer

 

Utvecklingsmodell

Vi använder oss av en modell baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell. Namnen / färgerna på våra grupper ger en indikation om hur långt de kommit i sin utveckling. Träningarna, tränarnas utbildning och erfarenhet anpassas därefter.
Här kan du läsa mer om vår modell

Trupp Röd 1 på rikstrean
2021-12-13 08:08

Trupp röd 1 valde att gå upp till en högre nivå och tävla på rikstrean i Järfälla 28 november. Laget gjorde en mycket fin insats, men det blev ingen medalj denna gång.

- De gick in och presterade på sin toppnivå och kunde verkligen inte ha gjort det bättre, säger Lina Gustin som är ledare för truppen.

Riksmästerskapshelgen - en kanontävling för Turn
2021-12-03 14:44

Tjugo killar från Göteborgs Turnförening deltog i Svenska Cupen i Halmstad 27-28 november i Manlig artistisk gymnastik. Det blev medaljer i alla klasser som de deltog i.

- Samtliga gjorde otroligt bra ifrån sig och även om det inte räckte till medalj för alla så gjorde allihop en kanontävling, säger Turns ordförande Robert Smith.

Stanna hemma vid minsta symptom
2021-12-02 10:13

Från 1 december gäller skärpta restriktioner i samhället. Alla måste vi hjälpas åt för att minska riskerna för smittspridning. Har du minsta symptom på Covid-19 är det viktigt att du stannar hemma från träning och testar dig. 

Adventsfika i Torshallen
2021-11-25 11:01

För att fira 1 advent söndag 28 november bjuder vi alla i Torshallen på adventsfika. Från tiotiden och framåt kommer det att finnas glögg, julmust och hembakade pepparkakor och kolor i caféet. Det blir ett trevligt sätt att avsluta träningen för alla som tränar i hallen den dagen!

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners