SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik på SM-nivå. Vi har träning och tävlingsgrupper i truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik med ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp, fristående, bom. Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats i en grupp VT2023?

Utvecklingsmodell

Vår modell är baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell. Här kan du läsa mer om vår modell

Inför årsmötet 27 mars
2023-03-18 12:12

Du kommer väl på föreningens årsmöte måndag 27 mars klockan 18-20 i Torshallen? Då kan du som har barn som tränar hos oss få veta mer om föreningens verksamhet och engagera dig. Vi bjuder på kaffe!

 

Enligt föreningens stadgar ska verksamhetsberättelsen för föregående år finnas tillgänglig för medlemmarna att läsa en vecka innan årsmötet. Läs gärna igenom den och fundera på hur du kan bidra till föreningens utveckling och vilka personer som du tycker ska sitta i styrelsen. Du som förälder har rösträtt för omyndiga barn (en röst per barn om du har flera barn som tränar hos oss).

 

Verksamhetsberättelse 2022 (pdf)

 

Dagordning för årsmötet

 1. Fastställande av röstlängd
 2. Fråga om mötet utlysts på rätt sätt
 3. Fastställande av dagordning
 4. Val av mötesordförande och -sekreterare
 5. Val av protokollljusterare och rösträknare
 6. Verksamhetsberättelse 2022 och balans- och resultatrapport för räkenskapsåret 2022
 7. Revisorns berättelse över styrelsens förvaltning
 8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen
 9. Fastställande av medlemsavgift
 10. Fastställande av verksamhetsplan och budget
 11. Behandling av motioner från medlemmar eller förslag från styrelsen (inga motioner eller förslag har inkommit)
 12. Val av ny styrelse 2023
 13. Val av revisor 2023
 14. Val av valberedning 2023
 15. Mötets avslutande

Ny styrelse 2023

Vi  behöver en ny revisor. Det finns också lediga platser i styrelsen då några ledamöter avslutar sitt uppdrag. Några medlemmar har anmält intresse. Har du frågor om valberedningens förslag på ny styrelse eller själv vill kandidera, kontakta valberedningen via e-post: emmathedenius@hotmail.com eller catharina.migell@gmail.com

Extraträning för mörkgröna och blå
2023-02-25 20:45

Uppdatering: Fullbokat!

Nu finns det extra träningstillfällen att boka för dig som går i mörkgrön eller blå grupp i Turn. I en mindre grupp med max 12 deltagare får du fyra extraträningar under vårterminen på lördagar i Torshallen. Du får hjälp att öva på det som just du behöver, som till exempel tekniken i handvolter, rondater, flickisar och volter. Kostnaden är 200 kronor för fyra tillfällen.

 

Läs mer och boka en plats

 

Årsmöte måndag 27 mars
2023-02-16 10:38

Alla medlemmar är välkomna till Göteborgs Turnförenings årsmöte måndag 27 mars klockan 18-20 i Torshallen. Vi håller mötet i spegelsalen på våning 2 (vid kaféet) och bjuder på kaffe.

 

På årsmötet går vi bland annat igenom verksamhetsberättelse och balans- och resultatrapport för 2022, fastställer verksamhetsplan och budget för 2023 och väljer styrelseledamöter för 2023.

 

Verksamhetsberättelse 2022 (pdf)

 

Vi söker en revisor till föreningen inför nästa år och det finns också plats i styrelsen för dig som är intresserad av att engagera dig mer i föreningens verksamhet.

Använd medlemsappen!
2023-01-30 11:22

För dig som är medlem/förälder finns en app som heter SportAdmin medlemsapp som du kan ladda ner på App Store och Google Play och du kan också logga in via en webbläsare. Här ser du kommande träningar och kan lämna frånvaroanmälan och ordna samåkning.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners