SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik på SM-nivå. Vi har träning och tävlingsgrupper i truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik. Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats i en grupp HT2023?

Vi är inte klara med planeringen av höstterminen. Vi kommer att lägga ut information om nya grupper och lediga platser så snart det är klart. Du som har skickat in intresseanmälan får e-post när vi har en lämplig plats. 


Anmäl intresse här!

  • Obs: För tävlingsgymnaster som klarar mörkgrön nivå och uppåt eller tränar AG, vänligen hör av dig till kansli@goteborgsturn.se
  • Viktiga datum för våra grupper hittar du här 

Utvecklingsmodell

Vår modell är baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell. Här kan du läsa mer om vår modell

Program för Turndagen 2023
2023-05-12 08:56

Söndag 21 maj bjuder vi in till två föreställningar i Torshallen med uppvisningar av våra gymnaster inom trupp- och artistisk
gymnastik – från de yngsta till de äldsta. Temat är sommar. Caféet är öppet under dagen med hembakat och annat gott. Här hittar du programmet och mer information!
Parkeringplats finns nede vid kyrkogården/pendelparkeringen och några få uppe vid torslandaskolan, Ställ er inte så ni blockerar utryckingsfordon. Bor ni nära undvik att ta bilen.

Boka plats på dagläger i sommar
2023-05-04 21:05

I sommar kommer att vi att erbjuda många tillfällen till extraträning för barn och ungdomar. Nu kan du boka plats på våra populära dagläger i Torshallen vecka 25-27. Vi öppnar senare fler träningstillfällen för nybörjare och våra gula och ljusgröna grupper. Vi kommer också att ha extra sommarträning för dig som tränar i tävlingsgrupp, mer info kommer. Läs mer och boka plats på dagläger här!

Turndagen 21 maj
2023-04-24 08:52

Årets Turndag blir söndag 21 maj med uppvisningar från våra grupper inom barngymnastik, trupp, MAG och KvAG, från de yngsta till de äldsta. Första föreställningen drar igång klockan 13. Troligtvis blir det två föreställningar under dagen. Programmet läggs ut här på webbplatsen så fort det är klart.

Påsklovsträning 12-13 april
2023-04-07 18:25

Under påsklovet ordnar vi extraträning i Torshallen för gymnaster i föreningen.

  • Onsdag 12 april kl. 10-14: Gymnaster i ljusgröna och mörkgröna grupper. Kostnad: 300 kronor.
  • Onsdag 12 april kl. 10-14: Gymnaster i M6, M5, och M4. Kostnad 300 kronor.
  • Torsdag 13 april kl. 10-15: Gymnaster i blå och röda grupper. Kostnad 400 kronor.

Vi har plats för 15 gymnaster varje pass. Trupptränare är Stina Sjöberg och Elsa Bäck och tränare för manlig artistisk gymnastik är Csaba Lenart. Ta med egen matlåda, det blir gemensam lunchpaus i caféet.

 

Boka din plats här, du hittar extraträningen under truppgymnastik och manlig artistisk gymnastik.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners