SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik på SM-nivå. Vi har träning och tävlingsgrupper i truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik med ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp, fristående, bom. Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats till hösten 2022?

  • Det finns ett fåtal platser i nybörjargrupper som nu har släppts för bokning. Se lediga platser och boka här!
  • Om det inte finns en passande ledig plats just nu kan du skicka in en intresseanmälan. Då får du e-post när det finns lediga platser.
    Anmäl intresse här!
  • Obs: För tävlingsgymnaster som klarar mörkgrön nivå och uppåt eller tränar AG, vänligen hör av dig till kansli@goteborgsturn.se
  • Viktiga datum för våra grupper hittar ni här 

Utvecklingsmodell

Vår modell är baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell. Här kan du läsa mer om vår modell

Höstlovsträning i Pixbo GF:s trupphall
2022-09-18 16:09

Nu kan du som tränar i en av Turns mörkgröna, blå, röda grupper eller KvAG 1-2 anmäla dig till höstlovsträning i Pixbo GF:s trupphall i Mölnlycke. Det finns fyra dagar att välja på med fyra timmars träning per gång.

Nu drar höstterminen igång!
2022-08-22 07:57

Här finns information för dig som vill börja i Turn om lediga platser och för dig som redan går i Turn om starttider och om hur du hittar information på webbplatsen.

Prova-på-gymnastik 14 augusti
2022-08-08 12:02

Vi erbjuder ett prova-på-tillfälle söndag 14 augusti kl. 10-12 i Torshallen för barn och unga som vill börja träna gymnastik i Göteborgs Turnförening.

Uppdatering: Tillfället är fullbokat.

Vi söker ledare inom trupp och AG
2022-07-12 08:21

Ska du flytta till Göteborg för studier eller bor du redan här? I Göteborgs Turnförening kan du kombinera studier med extrajobb som ledare och även få möjlighet att träna själv. Vi söker flera ledare för vår verksamhet med nybörjargrupper för barn 5-10 år, tävlingsgrupper inom truppgymnastik nivå 7-3 samt kvinnlig och manlig artistisk gymnastik.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners