SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som har som mål att erbjuda bredd-gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik, inklusive tävlingsgymnastik på SM-nivå. Vi har träning och tävlingsgrupper i truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik. Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats i en grupp VT2024?

Terminen är redan igång men det finns enstaka platser kvar i nybörjargrupper och några fortsättningsgrupper. Dessa platser kan du boka själv. Boka plats via webbokningen 

 • Du som har skickat in intresseanmälan får e-post när vi har en lämplig plats. Anmäl intresse här!
 • För gymnaster som är på tävlingsnivå inom trupp eller tränar AG, kontakta kansli@goteborgsturn.se
 • Viktiga datum för våra grupper hittar du här 

Utvecklingsmodell

Vår modell är baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell.
Läs mer om vår modell

Sommarläger vecka 25, 26, 27 och 33
2024-04-14 11:52

Nu har webbokningen öppnat till sommarens dagläger!

 • Vecka 25 - för gymnaster i gröna grupper eller från 7 år.
 • Vecka 26 - för tävlingsgymnaster.
 • Vecka 27 och 33 - för alla.

Måndag-onsdag kl. 9-15.

 

För dig som tränar i Turn

Lägren är i första hand för dig som tränar i Turn och du bokar plats via webbokningen. Kostnaden för ett läger är 1600 kr och det ingår lunch och mellanmål.

 

För dig som inte tränar i Turn

Om du inte tränar hos oss idag kostar lägret 1800 kr eftersom det ingår en extra försäkring. Fyll i personuppgifter här och hör sedan av dig till info@goteborgsturn.se om du vill ha en plats på ett läger.

Påsklovsträning för Turngymnaster
2024-03-29 08:14

Under påsklovet blir det särskilda träningstillfällen för yngre barn och tävlingsgrupper inom trupp. Boka plats via webbokningen 

 

Truppgrupper och mörkgröna

Det blir ett tvådagars dagläger på tisdag 2 april och onsdag 3 april klockan 9-15 i Torshallen. Mellanmål ingår men inte lunch, ta med egen matlåda. Kostnad 1000 kr.

 

Gula och ljusgröna grupper

Ett extra långt och roligt träningstillfälle på torsdag 4 april klockan 9-12 i Torshallen. Mellanmål ingår. Kostnad: 300 kr.

 

Vi kommer också att ha prova-på-träning för barn som inte tränar i Turn under påsklovet, torsdag 4 april kl. 13-14.30 i Torshallen. Tipsa gärna om du känner någon som vill testa på gymnastik!

Turndagen 26 maj - save the date
2024-03-28 07:40

Nu är det snart dags för Turndagen igen som vi firar varje vår. I år blir det söndag 26 maj i Torshallen. Det blir troligtvis två föreställningar med uppvisningsgymnastik från våra grupper som visar den stora bredd vi har i föreningen - från de yngsta 3-4-åringarna till de äldsta tävlingsgymnasterna i våra olika discipliner. Det ryktas också att vuxengruppen kommer att vara med i uppvisningen!

 

Alla gymnaster ska nu rösta om vilket tema vi ska ha i år, sedan börjar planerandet och fixandet. Som vanligt kommer vi att behöva hjälp av föräldrar för att det stora arrangemanget ska vara möjligt. Det handlar bland annat om att flytta redskap mellan uppvisningarna, stå i caféet, baka med mera. 

 

Schema och uppgifter för föräldrar i olika grupper kommer så fort det är klart!

Ny styrelse
2024-03-28 07:25

På årsmötet i föreningen 21 mars var det cirka 20 föräldrar som deltog från föreningens alla sektioner, barngymnastik, trupp, MAG och KvAG. Mötet röstade fram en ny styrelse med sju ledamöter och tre suppleanter som representerar alla sektioner. Detta är nya styrelsen:

 • Ordförande Tihomir Susjnar
 • Kassör Rickard Holst (Trupp)
 • Sekreterare Joanna Glad (Trupp, barngymnastik)
 • Ledamot Robert Smith (MAG)
 • Ledamot Maria Knezevic (MAG, trupp)
 • Ledamot Angelica Glimmerhav (KvAG)
 • Ledamot Ester Schenk (KvAG)
 • Suppleant Sara Rodelius (Trupp, barngymnastik)
 • Suppleant Ida Karnefors (MAG)
 • Suppleant Åse Blomqvist (KvAG)

Du kan mejla alla i styrelsen samtidigt med adressen styrelse[at]goteborgsturn.se.

 

Mötet antog också uppdaterade stadgar för föreningen. Några förändringar i stadgarna är att ungdomar nu har rösträtt i föreningen från det år man fyller 15 år, samt att föreningsarbetet ska organiseras med kommittéer för de olika sektionerna. Läs stadgarna i sin helhet 

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners