SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som har som mål att erbjuda bredd-gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik, inklusive tävlingsgymnastik på SM-nivå. Vi har träning och tävlingsgrupper i truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik. Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats i en grupp VT2024?

Terminen är redan igång men det finns enstaka platser kvar i nybörjargrupper och några fortsättningsgrupper. Dessa platser kan du boka själv. Boka plats via webbokningen 

  • Du som har skickat in intresseanmälan får e-post när vi har en lämplig plats. Anmäl intresse här!
  • För gymnaster som är på tävlingsnivå inom trupp eller tränar AG, kontakta kansli@goteborgsturn.se
  • Viktiga datum för våra grupper hittar du här 

Utvecklingsmodell

Vår modell är baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell.
Läs mer om vår modell

Årsmöte 21 mars - dagordning
2024-02-29 11:26

Välkommen till årsmöte för Göteborgs Turnförening 21 mars kl 18 i Torshallens café, våning 2. Du som har barn som tränar hos får veta mer om föreningens verksamhet och engagera dig. Vi bjuder på kaffe!

 

På årsmötet kommer vi att välja en ny ordförande och även tillsätta andra platser i styrelsen. Valberedningen har fått in flera kandidater till styrelsen och arbetar nu intensivt med sitt förslag till ny styrelse.

 

Vi ska också rösta om ett förslag från styrelsen om nya stadgar. Föreningens stadgar har inte uppdaterats på många år och förslaget utgår från en stadgemall från Riksidrottsförbundet. Den största förändringen är att vi öppnar upp för möjligheten att ha fler ledamöter i styrelsen.

 

Dessutom går vi igenom verksamhetsberättelse och balans- och resultatrapport för 2023 samt fastställer verksamhetsplan och budget för 2024.

 

Alla medlemmar har rösträtt och föräldrar får företräda omyndiga barn.

 

Dokument

Dagordning för årsmöte 2024-03-21

Bilaga 1 Årsrapport/verksamhetsberättelse

Bilaga 2 Balans- och resultaträkning

Bilaga 3 Revisorns berättelse över styrelsens förvaltning

Bilaga 4 Verksamhetsplan 2024

Bilaga 5 Förslag till nya stadgar för Göteborgs Turnförening

Prova på gymnastik på påsklovet
2024-02-29 08:27

Är du nyfiken på gymnastik och vill testa på för att se om det är något för dig? Eller vill du bara ha en rolig och utmanande aktivitet på påsklovet? Kom på vårt prova-på-tillfälle 4 april kl. 13-14.30 i Torshallen. Det kostar 200 kr. Boka plats via webbokningen 

 

Träningen passar för killar och tjejer födda 2018-2012 och de delas in i grupper efter ålder. Under träningen kommer de att få prova redskapen trampett, tumbling och trampolin. 

 

Lediga platser VT2024, halva terminsavgiften

Vi har 20-30 lediga platser för barn i denna ålder. Om du vill fortsätta träna med oss och om det finns en plats som passar kan du börja redan denna termin. Då betalar du endast halva terminsavgiften!

 

Starta ny grupp

Om det inte finns en plats som passar kan vi se om det är möjligt att starta en ny grupp. För att det ska vara möjligt behöver vi hjälp av några föräldrar som är med och stöttar under träningen som leds av våra gymnaster. Kom och prata med oss efter träningen om du är intresserad. Du behöver inga förkunskaper för att bli föräldraledare. 

Påsklovsträning för Turngymnaster
2024-02-29 08:14

Under påsklovet blir det särskilda träningstillfällen för yngre barn och tävlingsgrupper inom trupp. Boka plats via webbokningen 

 

Truppgrupper och mörkgröna

Det blir ett tvådagars dagläger på tisdag 2 april och onsdag 3 april klockan 9-15 i Torshallen. Mellanmål ingår men inte lunch, ta med egen matlåda. Kostnad 1000 kr.

 

Gula och ljusgröna grupper

Ett extra långt och roligt träningstillfälle på torsdag 4 april klockan 9-12 i Torshallen. Mellanmål ingår. Kostnad: 300 kr.

 

Vi kommer också att ha prova-på-träning för barn som inte tränar i Turn under påsklovet, torsdag 4 april kl. 13-14.30 i Torshallen. Tipsa gärna om du känner någon som vill testa på gymnastik!

Årsmöte 21 mars
2024-02-08 08:37

Välkommen till årsmöte för Göteborgs Turnförening 21 mars kl 18 i Torshallens café, våning 2. Du som har barn som tränar hos får veta mer om föreningens verksamhet och engagera dig. Vi bjuder på kaffe!

 

På årsmötet går vi bland annat igenom verksamhetsberättelse och balans- och resultatrapport för 2023, fastställer verksamhetsplan och budget för 2023 och väljer styrelseledamöter för 2024.

 

Dokument och dagordning publiceras här på webbplatsen minst tre veckor innan mötet.

 

Ny styrelse 2024

På årsmötet kommer vi att välja en ny ordförande och även tillsätta andra platser i styrelsen. Om du är intresserad av att veta mer om styrelsearbetet kan du kontakta ordforande@goteborgsturn.se eller kansli@goteborgsturn.se Om du vill kandidera till styrelsen, kontakta valberedningen på valberedning@goteborgsturn.se

 

Rösträtt och valbarhet till styrelsen

Du som förälder har rösträtt för omyndiga barn (en röst per barn om du har flera barn som tränar hos oss) och är valbar till styrelsen. Gymnaster över 18 år har själva rösträtt och är valbara till styrelsen.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners