SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik. Vi har träning och tävlingsgrupper i ambitiös truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik (MAG/KvAG: Gymnastik i redskap som ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp, fristående, bom). Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna. Vi startar nya grupper i mån av lokaler och tränare.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Höstterminen 2021

  • Vi har lediga platser, några i befintliga grupper och ett par nya grupper! Alla lediga platser i barngrupper lägger vi ut så man kan boka själv.
    Se lediga platser och boka här!
  • Om det inte finns en passande ledig plats just nu som passar kan du skicka in en intresseanmälan. Då får du information när det blir lediga platser.
    Anmäl intresse här!
  • För tävlingsgymnaster som klarar mörkgrön nivå och uppåt eller tränar AG, vänligen hör av dig till kansli@goteborgsturn.se
  • Viktiga datum för grupper och hallar Här kan tränare lägga in om t.ex hallen är upptagen , när träningen börjar/slutar för olika grupper

Utvecklingsmodell

Vi använder oss av Gymnastikförbundets utvecklingsmodell. Namnen/färgerna på våra grupper ger en indikation om hur långt de kommit i sin utveckling. Träningarna, tränarnas utbildning och erfarenhet anpassas därefter.
Här kan du läsa mer om vår modell

 

Stanna hemma vid minsta symptom
2021-12-02 10:13

Från 1 december gäller skärpta restriktioner i samhället. Alla måste vi hjälpas åt för att minska riskerna för smittspridning. Har du minsta symptom på Covid-19 är det viktigt att du stannar hemma från träning och testar dig. 

Adventsfika i Torshallen
2021-11-25 11:01

För att fira 1 advent söndag 28 november bjuder vi alla i Torshallen på adventsfika. Från tiotiden och framåt kommer det att finnas glögg, julmust och hembakade pepparkakor och kolor i caféet. Det blir ett trevligt sätt att avsluta träningen för alla som tränar i hallen den dagen!

Black Friday på Intersport
2021-11-24 13:14

Den 25–29 november firar vår samarbetspartner Inter­sport Black Friday och ger minst 25% på nästan allt i butik och på intersport.se. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen. Rean gäller inte föreningskläder.

 

När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar Göteborgs Turnförening. För du har väl valt vår förening att stötta extra på Mina sidor? 

Lyckad tävlingshelg i Mälarcupen
2021-11-22 20:05

Både Jonathan Smith och Cristopher Juhlin gjorde sitt personbästa i manlig artistisk gymnastik i Mälarcupen 5-7 november och kom hem med flera medaljer. 

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners