SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder olika former av gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik. Vi har träning och tävlingsgrupper i ambitiös truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik (MAG/KvAG: Gymnastik i redskap som ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp, fristående, bom). Vi har också vuxengymnastik i olika former och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna. Vi startar nya grupper i mån av lokaler och tränare.

Mer information (information also in English around our gymnastic club)

 

Höstterminen 2021

  • Vi har lediga platser, några i befintliga grupper och ett par nya grupper! Alla lediga platser i barngrupper lägger vi ut så man kan boka själv.
    Se lediga platser och boka här!
  • Om det inte finns en passande ledig plats just nu som passar kan du skicka in en intresseanmälan. Då får du information när det blir lediga platser.
    Anmäl intresse här!
  • För tävlingsgymnaster som klarar mörkgrön nivå och uppåt eller tränar AG, vänligen hör av dig till kansli@goteborgsturn.se
  • Viktiga datum för grupper och hallar Här kan tränare lägga in om t.ex hallen är upptagen , när träningen börjar/slutar för olika grupper

Utvecklingsmodell

Vi använder oss av Gymnastikförbundets utvecklingsmodell. Namnen/färgerna på våra grupper ger en indikation om hur långt de kommit i sin utveckling. Träningarna, tränarnas utbildning och erfarenhet anpassas därefter.
Här kan du läsa mer om vår modell

 

Mjukisbyxor i webbshopen
2021-10-20 18:59

Nu finns Turns mjukisbyxor i webbshopen och kan beställas som vanligt - ingen specialbeställning behövs längre. Mjukisbyxorna är av märket Craft och är ett komplement till den svarta hoodien.

 

Webbshopen hittar du här: team.intersport.se/goteborgs-turnforening

Tröjor med lång ärm i webbshopen
2021-09-30 10:17

Nu har vår webbshop hos Intersport kompletterats med långärmade träningströjor för dam, herr och barn - något som varit efterfrågat bland våra medlemmar.

 

Webbshopen hittar du här: team.intersport.se/goteborgs-turnforening

Föreningsdagar på Intersport
2021-09-06 09:48
Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det du behöver för en aktiv höst.
Nya träningskläder och profilprylar
2021-08-25 19:00

Idag öppnar Turns nya webbshop hos Intersport! Med detta lanserar vi en ny kollektion träningskläder i funktionsmaterial av märket Craft. 

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners