SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik på SM-nivå. Vi har träning och tävlingsgrupper i truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik. Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats i en grupp HT2023?

Det finns några lediga platser i nybörjargrupper som du kan boka själv. 
Boka plats här! 

  • Du som har skickat in intresseanmälan får e-post när vi har en lämplig plats. Anmäl intresse här!
  • För gymnaster som är på tävlingsnivå inom trupp eller tränar AG, kontakta kansli@goteborgsturn.se
  • Viktiga datum för våra grupper hittar du här 

Utvecklingsmodell

Vår modell är baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell.
Läs mer om vår modell

Lediga platser till höstterminen
2023-08-26 15:35

De allra flesta grupper är nu fyllda, men det finns ett antal lediga platser kvar för barn som vill börja träna hos oss i höst.

 

Boka själv

  • Familjegymnastik 2 - killar och tjejer cirka 3-4 år som tränar tillsammans med förälder. Tisdagar 17-18 i Noleredsskolan. Start 12 september.
  • Gul 5 - killar och tjejer födda 2017-2018. Lördagar 14.15-15.15 i Torshallen. Start 2 september.
  • Gul 11 - tjejer födda 2014-2016. Söndagar  15.30-16.30 i Lillebyskolan. Start 3 september.
  • Gul 2 - killar och tjejer födda 2016/2017. Söndagar 16.30-17.30 i Lillebyskolan. Start 3 september.

Boka plats själv

 

Enstaka platser i grupper

Ljusgrön 7 och 11 är för tjejer 2014-2016 som redan har tränat gymnastik ett tag och vill träna två gånger i veckan. Ljusgrön 7 tränar måndagar och fredagar och Ljusgrön 11 lördagar och söndagar.

 

Om du är intresserad av en plats i någon av dessa grupper eller en annan grupp, hör av dig till info@goteborgsturn.se Det kan fortfarande bli så att det blir sena avhopp i grupper så att platser uppstår. I våra tävlingsgrupper som har ett fåtal lediga platser pågår just nu prova-på-träningar.

Välkommen till höstterminen 2023
2023-08-26 15:28

Nu börjar träningarna dra igång i många grupper. Flera av tävlingsgrupperna har redan börjat träna och de flesta barngymnastikgrupper har sin första träning i början av september. Några grupper har ännu inte fått information utskickad men det är på gång!

 

Vi kommer också att skicka ut ett medlemsbrev till alla medlemmar och ett ledarbrev till alla ledare. Håll utkik i inkorgen under kommande veckor!

 

Hoppas på en härlig hösttermin! Har du frågor, kontakta i första hand gruppens ledare som har bäst koll på vad som gäller för sin grupp. Kontaktuppgifter finns i SportAdmins medlemsapp.

Prova-på-träningar 14-15 augusti
2023-07-29 12:35

Vi erbjuder två prova-på-tillfällen måndag och tisdag 14-15 augusti kl. 16-17.30 i Torshallen för barn som vill börja träna gymnastik i Göteborgs Turnförening och testa en träning. Under träningen kommer de att få prova redskapen trampett, tumbling och trampolin. Kostnaden är 150 kr.

Boka plats här! 

 

Barn som vill ha en plats till hösten får förtur till lediga platser i våra grupper. Men vi kan tyvärr inte ge någon garanti att det finns en lämplig plats. Därefter öppnas platsbokningen på webben så att eventuella resterande platser i nybörjargrupper kan bokas. 

 

Möte 17.30 för dig som vill engagera dig som förälder

En förutsättning för att kunna starta fler nya nybörjargrupper är att vi har vuxna på plats som kan stötta våra duktiga ungdomsledare. Efter prova-på-träningen (kl 17.30) har vi ett möte i caféet på våning 2 för föräldrar som vill vara med och hjälpa till i sitt barns grupp.  Du behöver inga förkunskaper för att bli föräldraledare. Ditt barn får förtur till en plats och du har möjlighet att få ett litet arvode för de timmar du lägger ner.

Läs mer om att bli vuxenledare

 

Inför höstterminen 2023
2023-07-04 09:22

Hoppas alla har ett härligt sommarlov! Här kommer lite information om vad som gäller inför höstterminen.

 

För dig som vill fortsätta i samma grupp

Om ditt barn har tränat i Turn vårterminen 2023  behöver du inte anmäla att barnet vill fortsätta. Du får erbjudande om fortsatt plats - vanligtvis i samma grupp med samma träningstider. Vissa grupper kan komma att behöva ändras, då får du information av ledarna om detta. Vi har påbörjat faktureringen för gula grupper och övriga grupper faktureras efter hand under juli och augusti månad. Har du frågor kontakta gruppens ledare.

 

För dig som vill byta grupp

En del föräldrar har lämnat önskemål om att byta till en annan grupp. Vi håller på att se över var det finns lediga platser och kontaktar dig om vi hittar en lösning.

 

För dig som vill börja i Turn

Om ditt barn inte har tränat i Turn under våren men vill ha plats till höstterminen i en barngymnastikgrupp - skicka in en intresseanmälan. När vi har lediga platser i befintliga grupper som passar ditt barn får du e-post med länk till anmälan. Om ditt barn har gått i gymnastik i en annan förening, deltagit i tävlingar och vill börja i en tävlingsgrupp, mejla kansli@goteborgsturn.se så tittar vi på vad det finns för möjligheter.

 

Vi kommer att kunna starta några nya grupper, bland annat familjegymnastik i Skutehagsskolan för barn som är 3-4 år och olika barngymnastikgrupper för barn födda 2018-2014. Alla platser i nybörjargrupper bokar du själv. Platser läggs ut efter hand under sommaren.  Boka plats här!

 

Prova på-träning

14 och 15 augusti klockan 16-17.30 kommer vi att ha prova-på-träningar. Info kommer här på webben och som mejl till dig som skickat in intresseanmälan.

 

Ha en härlig sommar!

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners