Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder olika former av gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik. Vi har träning och tävlingsgrupper i ambitiös truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik (MAG/KvAG: Gymnastik i redskap som ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp, fristående, bom etc). Vi har även vuxengymnastik i olika former och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.


Föreningen är i kraftigt tillväxt (knappt 250 medlemmar 2013 till över 750 medlemmar 2020!) Vi startar nya grupper i mån av lokaler och tränare.

mer information (more information) >>


Vi använder oss av centralt material i form av utvecklingstrappa.

Namnen/färgerna på grupperna ger en indikation över hur långt de kommit i sin utveckling. Träningarna, tränarnas utbildning och erfarenhet anpassas därefter.
Här på kan ni läsa mer om vår modell  >>


Länk till att anmälan i våra grupper

Information lediga platser VT2021
2020-11-30 21:56
Hej!
För tillfället får vi många frågor om när vi öppnar vår bokning mm. Vi kommer publicera all information här på hemsidan när det börjar närma sig, vilket blir runt jul.

Först och främst kommer vi gå ut med en återanmälningslänk till alla våra befintliga medlemmar i våra grupper. Så fort det är gjort kommer vi se över vilka grupper det finns lediga platser i och öppna upp bokningen, för alla. Exakta datum kommer som sagt upp på hemsidan.
I bokningen går ni in själva och anmäler ert barn till vårterminen. Glöm inte att läsa informationen om gruppen, så det tex är rätt ålder.

Bokningssidan hittar ni här:
https://sportadmin.se/book/?F={1E808630-10B2-4891-B97F-EA5142D4C492}


Mer info om priser och vår utvecklingsmodell + vanliga frågor och svar
kan ni hitta här:
Modell: https://www.goteborgsturn.se/sida/?ID=77178
Priser: https://www.goteborgsturn.se/sida/?ID=98482
Frågor och Svar: https://www.goteborgsturn.se/sida/?ID=100236
Covid 19 - Restriktioner som påverkar träning i Turn
2020-10-29 21:42
Uppdaterat 27 Nov
Hej
Nya rekommendationer kom 29 Oktober och ändras kontinuerligt.
Vi har tillsvidare ställt in Röd1, Orange1  och Vuxenträningen. Fler grupper är påverkade och de informeras via mail.
Generellt kommer träning för ungdomar födda 2005 och senare fortsätta tills vidare. Dock får man inte passa (inte ens säkerhetspassa) vilket innebär att många övningar blir grundövningar,övningar som gymnasterna är mkt säkra på, styrka eller t.ex fristående.
Vi försöker minska antalet tränare i hallen samtidigt så att vi är max 8. Hallen/träningen kan också tänkas delas av/upp för att hålla detta.

Vi kommer förutom det se över träningen för andra och även se på alternativ där vi ytterligare minskar antalet i hallen och se om vi kan justera träningen för att minimera kontakt. Extra städning och föräldrar är inte i hallen om de inte är där för att städa etc enligt information tidigare. Handsprit finns alltid i Torshallen (övriga skolhallar får man ha med sig själv tyvärr då vi inte kan förvara saker där säkert).
Givetvis är som tidigare om man känner sig sjuk och/eller har symptom så stannar man hemma. På träning håller man avstånd.
Allt för att minska smittspridningen.

Det kommer också innebära att grupper kan få byta träningstid t.ex till senare på söndag eller lördag mellan 12-14.
Vi kommer komma ut med mer info löpande. Troligen blir det i vissa fall inställda träningar tyvärr.
Tills vidare läs på RF:s sida här.
eller Gymnastikförbundets Sida för 

Träning i våra hallar HT2020
2020-10-27 10:59

Vi vill påminna om några saker som är superviktiga för att vi skall kunna ha träning bland annat i Torshallen:

 

1. Vi försöker ha så få samtidigt som möjligt i hallen.

Därför kan vi inte ha föräldrar och kompisar i hallen. Behövs undantag göras t.ex för att nån kommer långväga ifrån så får man avtala det med tränaren som avgör.

För att kunna hålla god hygien så att vi kan ha inomhusträning efterfrågar vi dock hjälp från föräldrar. 

Vi vill ha ett-två namn / dag som kan hjälpa till ca 15-20 minuter att torka av extra på handtag, omklädningsrum som komplement till det som redan görs av våra anställda tränare i Torshallen. Är man där av den anledningen får man såklart vara i hallen. 

Vänligen skriv upp er på denna lista 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1eQEdS1wdD9HZimc1aUaQUqX-y14-fzWm-gVKsGpuaYQ/edit#gid=1950196961

 

Är man där ett av de tidiga passen när det plockas fram eller tillbaks Tumblinggolv (Måndag, Onsdag,Fredag,Söndag) saker så får man gärna hjälpa tränare som gör många lyft varje vecka.


För Skutehagen , Nolered, Älvegårskolan så städar vi inte men att tränare får hjälp av en eller två vuxna med att plocka fram är mkt uppskattat och gör att de kan ha en bätttre träning för våra barn. Ibland kan det också hjälpa dem att hålla lite ordning under träning, erbjud gärna er hjälp den behövs och uppskattas :)

 

2. Vi får inte ställa upp ytterdörren (vi vet att det är jobbigt men inget föreningen kan göra något åt). Det kan vi få 800kr i böter för.

Bakgrunden är också att det regelbundet kommer in obehöriga i hallen.

Om en förening inte sköter sig riskerar vi att inte få vara i hallen alls så detta är allvar! Våra tränare har full rätt att köra ut folk som inte hör dit eller annan lämplig åtgärd inklusive avsluta träningen.

 

3. Man kan inte parkera uppe vid hallen! Vaktmästarna är trötta på det och kommer brandkåren dit och ser hinder för utryckning kan de stänga hallen.

 

4. Håll avstånd och följ de rekommendationer som finns i hallen och som tränare säger. Ingen som känner sig sjuk skall träna. Det gäller såklart också tränare!

 

Mvh

Göteborgs Turnförening

 

Nyheter från våra grupper
Manlig AG, 29/06 21:44 
Manlig AG, 30/12 22:58 
Kvinnlig AG, 04/12 22:17 
Kvinnlig AG, 18/08 00:41 
 
Föreningens Swishnr: 1230041053
 
Turn anslagstavla
Bli medlem
Hitta oss på Facebook
Tränargrupp på Facebook
Utbildningskalender