SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder olika former av gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik. Vi har träning och tävlingsgrupper i ambitiös truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik (MAG/KvAG: Gymnastik i redskap som ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp, fristående, bom etc). Vi har även vuxengymnastik i olika former och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Föreningen är i kraftigt tillväxt (knappt 250 medlemmar 2013 till över 750 medlemmar VT2020) Vi startar nya grupper i mån av lokaler och tränare.

mer information (more information) >>


Vårterminen 2021

 15:e Jan öppnades det upp och för nya medlemmar i mån av plats och i något fall blir det en ny grupp.

Lediga platser syns och man kan anmäla sig på denna länk

För nya tävlingsgymnaster som klarar mörkgrön nivå och uppåt eller tränar AG, vänligen hör av er till kansli@goteborgsturn.se


Träningstider för de flesta grupper VT2020 är i stort sätt samma som för HT2020 för de flesta grupperna och ni kan se det på hemsidan "Hallschema HT 20 / VT 21". 


Träning för alla födda 2002 och senare är nu tillåten i Göteborgsstad!


https://www.gymnastik.se/Nyheter/Nyheter/2021/flerfarborjatrana/

Vissa restriktioner med antal i lokalerna förekommer vilket kan påverka träningstider och möjligheterna till träning utom vår kontroll. 

Obs: Viktigt att vi följer Göteborgs Stads regler om avstånd och maxantal i hallen för att de skall kunna hålla hallarna öppna. Det betyder att Föräldrar skall lämna barn utanför hallen och inte vistas i hallarna. 


Nytt för vårterminen: Älvegården är bytt mot den större och bättre utrustade Lillebyskolan för Gul11,13,14). Gul4 har fått tid i Torshallen istället för Älvegården (byte av dag enligt tidigare info).Vi använder oss av centralt material i form av utvecklingstrappa.

Namnen/färgerna på grupperna ger en indikation över hur långt de kommit i sin utveckling. Träningarna, tränarnas utbildning och erfarenhet anpassas därefter.
Här på kan ni läsa mer om vår modell  >>


Länk till att anmälan i våra grupper

Jippie! Gymnastikträningen kommer kunna börja igen
2021-01-23 15:41
Goda nyheter! Vi kommer kunna börja med träningen igen.
Vi har bestämt att lösa uppstarten så här: -Från onsdag 27 Januari kan Tävlingsgrupper: Mörkgröna, Blåa, Röda och AG kunna börja träna. Vissa restriktioner kommer finnas och vi följer utvecklingen där samt pratar med förbund/IOFF varje vecka.
även Personlig träning kommer sätta igång från och med 27:a i den mån det går.
-Från och med Måndag 1 Feb kan resterande grupper kunna börja träna dvs Gula, Ljusgröna och Oranga grupper. Se nedan länkar för mer info men denna rad kan vara av intresse (14 dec 2020)
Vi kommer även kunna börja träna i Gymnastikenshus från och med måndag 25 (alla åldrar men enligt vissa antalsbegränsningar)

Vi kommer under veckan diskutera hur vi kan hålla träningen så smittsäker som möjligt men föräldrar uppmanas lämna barn utanför hallarna och inte sitta kvar precis som innan jul.

Varje grupp kommer få mail från just sin huvudtränare om hur och när de startar den kommande veckan.
Info från Gymnastikförbundet finns
Info från Idrott och Förenings förvaltningen(IOFF) Göteborg finns
2020-12-18 19:21
Idrott och föreningsförvaltningen kommer stänga alla hallar i Göteborg för träning!
Detta gäller redan från och med 19 December!

Det är såklart extremt kort framförhållning av IOFF/kommunen och som ni alla förstår inget vi kan göra något åt. Situationen är också väldigt speciell.
Preliminärt har vi fått info att detta gäller till 24:e Januari vilket i så fall betyder att vårterminen börjar senare än vanligt.
Mer info kommer komma på vår hemsida och säkert i media.

Mvh Styrelsen
Information lediga platser VT2021
2020-11-30 21:56
Hej!
För tillfället får vi många frågor om när vi öppnar vår bokning mm. Vi kommer publicera all information här på hemsidan när det börjar närma sig, vilket blir runt jul.

Först och främst kommer vi gå ut med en återanmälningslänk till alla våra befintliga medlemmar i våra grupper. Så fort det är gjort kommer vi se över vilka grupper det finns lediga platser i och öppna upp bokningen, för alla. Exakta datum kommer som sagt upp på hemsidan.
I bokningen går ni in själva och anmäler ert barn till vårterminen. Glöm inte att läsa informationen om gruppen, så det tex är rätt ålder.

Bokningssidan hittar ni här:
https://sportadmin.se/book/?F={1E808630-10B2-4891-B97F-EA5142D4C492}


Mer info om priser och vår utvecklingsmodell + vanliga frågor och svar
kan ni hitta här:
Modell: https://www.goteborgsturn.se/sida/?ID=77178
Priser: https://www.goteborgsturn.se/sida/?ID=98482
Frågor och Svar: https://www.goteborgsturn.se/sida/?ID=100236
Nyheter från våra grupper
Manlig AG, 29/06 21:44 
Manlig AG, 30/12 22:58 
Kvinnlig AG, 04/12 22:17 
Kvinnlig AG, 18/08 00:41 
 
Föreningens Swishnr: 1230041053
 
Turn anslagstavla
Årsmöte 23 Mars, och ev. motioner inlämnade 23 feb.
Bli medlem
Hitta oss på Facebook
Tränargrupp på Facebook
Utbildningskalender