SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som har som mål att erbjuda bredd-gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik, inklusive tävlingsgymnastik på SM-nivå. Vi har träning och tävlingsgrupper i truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik. Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats i en grupp HT2024?

I slutet av terminen börjar vi öppna platser i barngymnastikgrupper för bokning. Dessa platser kan du boka själv. Boka plats via webbokningen 

  • Du som har skickat in intresseanmälan får e-post när vi har en lämplig plats. Anmäl intresse här!
  • För gymnaster som är på tävlingsnivå inom trupp eller tränar AG, kontakta kansli@goteborgsturn.se
  • Viktiga datum för våra grupper hittar du här 

Utvecklingsmodell

Vår modell är baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell.
Läs mer om vår modell

Program för Turndagen 26 maj
2024-05-22 07:57

Nu är omröstningen klar och temat för vårens stora uppvisning på Turndagen blir Disco. Alla grupper kommer att göra varsin kort uppvisning och det är valfritt om man vill göra något särskilt kring discotemat - full disco-outfit, en dans eller bara lite extra glitter. Du får mer info av ledarna om vad som gäller för din grupp.

 

Vi kommer också att återkomma med uppdrag för olika föräldragrupper som att stå i caféet, entrén, flytta redskap med mera. Om du som förälder vill stötta med något annat, hör gärna av dig - till exempel om du har ett företag som vill sponsra med vinster i tävlingar och lotterier, mejla kansli@goteborgsturn.se. Sponsorerna får ett tack av speakern och omnämns i programmet som delas ut.

 

Det blir två föreställningar - den första med start 13.00 och den andra med start 16.30. Vi hoppas att det som vanligt blir en stor publik!

 

Affisch för Turndagen 2024

 

Startordning, Föreställning 1 kl. 13.00

Familjegymnastik 1
Gul 2
Gul 4
Gul 3
Gul 5
Ljusgrön 4
Ljusgrön 9
Ljusgrön 2
Ljusgrön 6
Ljusgrön 11
Mörkgrön 4
Mörkgrön 7
Mörkgrön 2
Trupp 2
Trupp 5
Trupp 3
Kvinnlig AG 5
Kvinnlig AG 1
Manlig AG

 

Startordning,  Föreställning 2 kl 16.30

Manlig AG
Kvinnlig AG 3
Kvinnlig AG 2
Familjegymnastik 2
Gul 1
Gul 6
Gul 11
Ljusgrön 7
Ljusgrön 12
Ljusgrön 3
Ljusgrön 1
Mörkgrön 1
Mörkgrön 6
Mörkgrön 8
Trupp 4
Trupp 6
Trupp 1
Vuxengruppen

Turn bästa lag i riksmästerskapet MAG
2024-05-16 13:27

I helgen avgjordes Mästerskapshelgen i manlig artistisk gymnastik i Ängelholm. Tävlingen består av delarna Lag-SM och Riksmästerskapet. Turns killar var med i båda delar.

 

I Lag-SM tävlade våra äldre killar: Cristopher, Jonathan, William och Ingmar. Laget slutade på en fin 5:e plats av tio lag. De fick 142 poäng och kom fyra placeringar bättre jämfört med förra året. En stark prestation då de högre placerade lagen bestod av landslagsgymnaster.

 

Följande dagar fick de äldre killarna ta på sig domarskjortan och döma de yngre killarnas tävlingar i riksmästerskapet.

 

Riksmästerskapet kunde inte blivit bättre! Vi hade med 18 killar: Raphael, Alfred, Julius, Noel, Leon, Valter, Elton, Adrian, Hugo, Gabriel, Henry, Assar, Olof, Max, August, Malte, Liam och Anas, och de tävlade i alla klasser. 

 

Killarna gjorde starka insatser och stabila prestationer. Resultatet blev etta i lagtävlingen och pallplatser i samtliga klasser i mångkampen.

 

I söndagens grenfinaler tog våra killar 22 medaljer varav 7 guld, 11 silver och 4 brons . Riktigt fina resultat av killarna som visar att vi satsar på både bredd och topp. 

 

Stort tack till alla killar, tränare, domare, styrelsen och sist men inte minst föräldrarna som kom hela vägen till Ängelholm för att heja på oss!

Platser kvar på sommarlovsläger
2024-05-16 07:59

Det finns platser kvar på  flera av våra dagläger för dig som vill träna under sommaren.

  • Vecka 25 - för gymnaster i gröna grupper eller från 7 år.
  • Vecka 26 - för tävlingsgymnaster (fullbokat)
  • Vecka 27 och 33 - för alla.

Måndag-onsdag kl. 9-15.

 

För dig som tränar i Turn

Lägren är i första hand för dig som tränar i Turn och du bokar plats via webbokningen. Kostnaden för ett läger är 1600 kr och det ingår lunch och mellanmål.

 

För dig som inte tränar i Turn

Om du inte tränar hos oss idag kostar lägret 1800 kr eftersom det ingår en extra försäkring. Fyll i personuppgifter här och hör sedan av dig till info@goteborgsturn.se om du vill ha en plats på ett läger.

Turn bästa lag på Götalandsmästerskapen MAG
2024-04-29 21:02

Alla gymnaster gjorde fina insatser som ledde till att Turn vann lagtävlingen på Götalandsmästerskapen i Gymnastikens hus i helgen. Det blev pallplaceringar i mångkampen i alla klasser.

 

På förmiddagen var det de yngre killarna som tävlade på ettan och tvåan. På eftermiddagen var det dags för de äldre killarna som tävlade på trean, fyran och femman. Mycket fina prestationer av allihop - tack till alla gymnaster, ledare, domare för en bra tävling och tack till alla föräldrar som hjälpte till med inköp, café och städning och mycket annat!

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners