SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder bredd-gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik, inklusive SM-nivå. Vi har tränings- och tävlingsgrupper i truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik. Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats i en grupp HT2024?

Det finns flera grupper öppna för bokning. Ytterligare grupper kommer att öppnas kontinuerligt under sommaren.  Boka plats via webbokningen 

 • Du som har skickat in intresseanmälan får e-post när vi har en lämplig plats. Anmäl intresse här!
 • För gymnaster som är på tävlingsnivå inom trupp, kontakta ledare i den grupp du är intresserad av.
 • Inom KvAG finns för närvarande inga lediga platser, gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig inför terminsstart om det har öppnats platser.

Sommartider

Kansliet är stängt vecka 28-31. Övriga veckor bevakas inkorgen två dagar i veckan: info@goteborgsturn.se 

 

Utvecklingsmodell

Vår modell är baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell.
Läs mer om vår modell

Testa på gymnastik gratis!
2024-06-13 11:17

I sommar erbjuder vi tre gratis träningstillfällen för dig som är 5-10 år och inte går i Turn men vill testa på gymnastik. 

 • Tisdag 25 juni kl. 15-16
 • Tisdag 2 juli kl. 15-16
 • Tisdag 9 juli kl. 15-16

På konstgräsplanen utanför Torshallen tar vi ut airtrack/luftgolv, trampett, tjockmattor och andra redskap och kör ett roligt träningspass där var och en kan få utmaningar på sin egen nivå.

 

Boka plats gratis i webbokningen

 

Du behöver anmäla dig i förväg för att vi behöver ha koll på hur många som kommer. Då får du också mejl av ledarna innan träningen med lite mer information. 

 

Ledare är några av våra duktiga tävlingsgymnaster som brukar träna andra barngrupper under terminerna. Om du blir sugen på att fortsätta till hösten, prata med oss efter träningen så kan vi hjälpa dig att hitta rätt grupp! 

 

Vid regn flyttar vi in träningen till Torshallen.

Fler platser på sommarlovlägren!
2024-06-10 21:16

Våra dagläger har varit väldigt populära och vi har fått frågor om att skapa fler platser kommande veckor. Det har vi ordnat, så nu finns några extra platser att boka för dig som vill gå på läger.

 • Vecka 25 - för gymnaster i gröna grupper eller från 7 år (fåtal platser kvar).
 • Vecka 26 - för tävlingsgymnaster (fåtal platser kvar)
 • Vecka 27 och 33 - för alla (många platser kvar)

Måndag-onsdag kl. 9-15.

 

För dig som tränar i Turn

Lägren är i första hand för dig som tränar i Turn och du bokar plats via webbokningen. Kostnaden för ett läger är 1600 kr och det ingår lunch och mellanmål.

 

För dig som inte tränar i Turn

Om du inte tränar hos oss idag kostar lägret 1800 kr eftersom det ingår en extra försäkring. Fyll i personuppgifter här och hör sedan av dig till info@goteborgsturn.se om du vill ha en plats på ett läger.

 

Vanliga extraträningar för dig som tränar i Turn

Det finns också vanliga extraträningar under sommaren, läs mer och boka.

Turn söker ideella ledare
2024-06-01 15:30

För att vi ska kunna hålla alla våra gymnastikgrupper igång krävs ideella krafter. Vi behöver en bra mix av ungdomsledare och vuxna, av erfarna och mindre erfarna ledare - alla kan bidra med något och vi kompetterar varandra. Tillsammans skapar vi rörelseglädje och gemenskap!

 

Just nu är det många som vill träna hos oss. Till hösten har vi ett stort behov av fler ledare, framför allt till barngrupper i åldern fem år och uppåt, men även för våra ungdomar i tävlingsgrupper.

 • Är du gymnast från en annan del av landet som flyttar till Göteborg för studier till hösten och vill tjäna lite extra pengar som tränare? Hör av dig till oss!

 • Är du en förälder som vill ha en plats för ditt barn och samtidigt vara med själv och bidra till gruppens utveckling? Hör av dig till oss! Du behöver inte ha någon egen erfarenhet inom gymnastik, du kan vara viktig på många andra sätt.

 • Eller har du ett vanligt jobb på dagtid och saknar gympabubblan? En kväll i veckan vill du kanske vara ledare för en grupp istället för att sitta hemma i soffan? Hör av dig!

- Du får gå Gymnastikförbundets ledarutbildningar och våra egna internutbildningar.
- Du har möjlighet att ta ut ett arvode en gång per termin.
- Du får vara med i ett positivt sammanhang i en stor förening där du har över 100 kollegor att inspireras av och samarbeta med.

 

Vi tränar i Torshallen, skolor runt om i Torslanda och centrala Hisingen samt i Gymnastikens hus, Bergsjön där vi har AG.

 

För mer info, hör av dig till oss på kansli@goteborgsturn.se och berätta lite om dig själv och vad du kan hjälpa till med!

Sommarlovsträning vecka 25-30
2024-06-01 09:45

Under sommarlovet kommer vi att erbjuda många tillfällen till träning för dig som tränar barngymnastik, trupp, MAG och KvAG. Tillfällena är nu bokningsbara för alla utom KvAG som kommer senare.

 

Boka plats via webbokningen

Du hittar platserna under Lovträning.

 

Barngymnastik (gula och ljusgröna) - nio tillfällen i Torshallen tisdagar och torsdagar kl 16-17 som kostar 500 kr för dig som vill gå alla eller nästan alla tillfällen. Om du vill gå hälften av tillfällena för 300 kr eller enstaka tillfällen för 70 kr, hör av dig! Träningstillfällena är: Torsdagarna 20 juni, 27 juni, 4 juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli och tisdagarna 9 juli, 16 juli, 23 juli.

 

Tävlingstrupper (mörkgröna och truppgrupper) - nio tillfällen i Torshallen tisdagar och torsdagar kl 17-19.30 som kostar 800 kr för dig som vill gå alla eller nästan alla tillfällen. Om du vill gå hälften av tillfällena för 500 kr eller enstaka tillfällen för 100 kr., hör av dig! Träningstillfällena är: Torsdagarna 20 juni, 27 juni, 4 juli, 11 juli, 18 juli, 25 juli och tisdagarna 9 juli, 16 juli, 23 juli.

 

MAG - beroende på vilken grupp du går i finns olika tider. Alla datum och träningstider kan du se i webbokningen när du loggar in och när du anmäler dig ser du träningstillfällena i SportAdmin-appen.

 • M1, M2, M3 och M4 tränar samma tider, sammanlagt 26 tillfällen i Bergsjön och Torshallen. Alla tillfällen kostar 1800 kr, hälften 1000 kr.
 • M5, M6. M7 tränar samma tider i Torshallen men M5 har en extra träningsdag i Bergsjön på måndagar. För M5 kostar alla tillfällen 1400 kr, hälften 800 kr och för M5, M7 kostar alla tillfällen 1000 kr och hälften 600 kr.  

Vill du gå enstaka tillfällen, kom när du vill träna så får du en samlad faktura i efterhand. Alla enstaka träningstillfällen kostar 100 kr.

 

KvAG - Det kommer att vara KvAG-träningar måndag, onsdag, fredag  kl. 17-20 i Gymnastikens hus. Beroende på vilken grupp du går i finns olika tillfällen.

 • KvAG 1 och 3: Alla träningar kostar 1300 kr, hälften 700 kr och enstaka träningar 100 kr.
 • KvAG 2: Alla träningar kostar 1400 kr, hälften 800 kr och enstaka träningar 100 kr.

Hör med ledaren i din grupp vilka datum som gäller för din grupp. Hör av dig till Stina så lägger hon in dig i sommarträningsgruppen!

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners