SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Göteborgs Turnförening - Gymnastik

Vi är en ideell förening som erbjuder gymnastik från familjegymnastik upp till tävlingsgymnastik på SM-nivå. Vi har träning och tävlingsgrupper i truppgymnastik för både killar och tjejer samt manlig och kvinnlig artistisk gymnastik med ringar, räck, barr, bygelhäst, hopp, fristående, bom. Vi har också vuxengymnastik och personlig träning både för barn, ungdomar och vuxna.

Mer information om föreningenInformation in English

 

Vill du ha en plats i en grupp VT2023?

Utvecklingsmodell

Vår modell är baserad på Gymnastikförbundets utvecklingsmodell. Här kan du läsa mer om vår modell

Använd medlemsappen!
2023-01-30 11:22

För dig som är medlem/förälder finns en app som heter SportAdmin medlemsapp som du kan ladda ner på App Store och Google Play och du kan också logga in via en webbläsare. Här ser du kommande träningar och kan lämna frånvaroanmälan och ordna samåkning.

Boka plats för vårterminen
2023-01-12 17:49

Nu finns lediga platser i flera grupper för barn födda 2017/18 upp till 2013/2014 som du kan boka själv. Det här terminen startar vi två nya grupper. Det finns enstaka platser i både nybörjargrupper (gul nivå) och fortsättningsgrupper (ljusgrön nivå) i Torshallen, Lilleby, Skutehagen och Jättestensskolan samt manlig artistisk gymnastik i Torshallen. Det kan kontinuerligt bli fler platser och vi undersöker även om det går att starta fler grupper.

 

Se lediga platser och boka här

 

När du har bokat skickar ledarna ut information om startdatum och annat som är bra att veta. Du kan också ladda ner Sportadmins medlemsapp där du ser träningstider och kontaktuppgifter.

 

För dig som är medlem i Turn 2023
2023-01-08 20:21

Välkommen till en ny termin i Göteborgs Turnförening! Vecka 2 börjar terminen dra igång och de flesta grupper börjar sin träning under denna och kommande veckor.

 

Oavsett om du är ny medlem hos oss eller har varit medlem länge är du viktig för föreningen. I vårt medlemsbrev kan du läsa om det viktigaste du behöver veta för att engagera dig i vår verksamhet -  allt från praktiska detaljer som hur du håller koll på träningstider och hittar information till vad vi förväntar oss av dig som förälder.

 

Så här engagerar du dig 2023
Du som har ett barn som går i en nybörjargrupp som tränar en gång i veckan får gärna engagera dig så mycket du vill, men vi ställer inga krav på föräldraengagemang. Här är det vanligt att man är med som vuxenledare i sitt barns grupp och hjälper till vid uppvisningar.


När ditt barn börjar träna två gånger i veckan eller mer förväntas du vara mer delaktig i föreningens verksamhet. En ideell förening är inte bara beroende av aktivitetsbidrag, tränings- och medlemsavgifter utan drivs av ideella krafter och engagemang. Som förälder förväntas du bidra på olika sätt. Kanske vill du sitta i styrelsen, hjälpa till som vuxenledare, vara funktionär vid våra egna arrangemang, utbilda dig till domare, baka till caféet eller ingå i en arbetsgrupp?

 

Läs mer i Turns Medlemsbrev 2023

 

Prova-på-träning söndag 8 januari
2022-12-17 14:51

Vi erbjuder ett prova-på-tillfälle söndag 8 januari kl. 10-11 i Torshallen för barn födda 2015-2018 som vill börja träna gymnastik i Göteborgs Turnförening. Efter träningen har vi ett möte i hallen med alla föräldrar som vill vara med och hjälpa till som vuxenledare i en grupp.

Uppdatering 2023-01-02: Fullbokat.

 
Kontakta oss
Swishkod 123 004 10 53
För ledare
Samarbetspartners